Brilmaskers drukken – Feestmaskers die een boodschap overbrengen met jouw logo of design

Ben je opzoek naar een unieke manier om een boodschap over te brengen? Laat brilmaskers drukken! Onze brilmaskers kunnen met logo, gepersonaliseerd of met uniek design gedrukt worden. Bestel nu!

 

Unieke manier van reclame maken? Gebruik brilmaskers!

Jouw klanten verrassen met een uniek cadeautje, uitnodigen voor een event of een feest opleuken? Laat brilmaskers drukken! Onze brilmasker geeft jouw gasten of klanten iets leuks om op te zetten en een foto social media te plaatsen. Je geeft ze een product waardoor ze het event of bedrijf letterlijk en figuurlijk door een andere, feestelijke, bril zien.

Brilmaskers ontwerpen

Bij ons kun je zelf een ontwerp aanleveren voor het brilmasker. Het is ook mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken met jouw logo of in jouw huisstijl. De brilmaskers kunnen vanaf een oplage van 100 exemplaren ontworpen worden voor jouw klant.

 

Brilmaskers laten drukken? Bestel nu!

Bij Drukwerkstunter kun je brilmaskers met logo of uniek design bestellen vanaf een oplage van 100 exemplaren. Bestel jouw brilmaskers via het onderstaand formulier. Heb je zelf een ontwerp of laat je iemand anders je brilmaskers ontwerpen? Gebruik het sjabloondocument, dan weet je zeker dat het goed komt.