Toont 1 - 4 van de 4 items

Laat bij ons je brochure drukken. Brochures in de vorm van boekje drukken.

Wil je 'n brochure laten drukken? Eenvoudig in een grote oplage, of juist een bijzonder chique brochure met omslag of als een boekje? Dat kan!

Lees hier meer over brochures

Wie laat jij je brochure drukken?

 Tientallen bedrijven laten bij ons - rechtstreeks of via hun reclamebureau - hun brochure drukken. Een brochure drukken we altijd met veelvoud van 4 pagina's (8, 12, 16 etc.). Dat kan een brochures met omslag zijn (in een dikkere papiersoort, eventueel voorzien van spot finish of een preeg), of een zogenaamde 'selfcover' brochure, waarbij we pagina's en omslag op dezelfde papiersoort drukken. Doordat we in eigen huis drukken, kunnen we met name hogere oplagen zeer snel leveren.

 

Brochure drukken begint met overleg

Je kunt op deze site een brochure bestellen en je krijgt direct een prima offerte. Maar voor we je brochure drukken, willen we toch wel graag even overleg. De kwaliteit van de brochure hangt immers voor een belangrijk deel af van de kwaliteit van de input. Ben je of heb je een ervaren reclamestudio of vormgever, dan kunnen we jouw kant-en-klare bestanden meestal goed verwerken. Heb je minder ervaring in de zogenaamde 'prepress-productie', dan kan onze ervaren opmaakstudio desgewenst óók een bijdrage leveren aan het professioneel opmaken en samenstellen van je brochure.

 

Boekje drukken

Naast brochures laten klanten ook regelmatig bij ons een boekje drukken. Het verschil met een brochure komt er op neer dat een boekje vaak kleiner is, meer pagina's telt en misschien een wat dikkere kaft heeft. Maar verder is het principe gelijk. Ook bij een boekje drukken geldt dat overleg vooraf gewenst is, zodat we samen tot het allerbeste resultaat kunnen komen.

 

Brochure drukken? Start hier...

De verschillende stappen op deze pagina leiden tot een scherpe offerte voor het drukken van een brochure of boekje. We gaan hierbij uit van een omslag op 250 grams MC, een binnenwerk op 135 grams MC en 2 nietjes in de rug. Heb je een afwijkend formaat, hogere aantallen of een andere specifieke wens, vraag dan een offerte per e-mail. Of bel even met 020 681 89 89 voor rechtstreeks contact met iemand met verstand van zaken.