Ansichtkaarten drukken - reclame kaarten, zakelijke kerstkaarten of geboortekaartjes

Als je zakelijke kerskaarten of geboortekaartjes wilt versturen, laat dan bij ons ansichtkaarten drukken, enkel of gevouwen met je eigen beeld...

Ansichtkaarten drukken - ook als kerstkaarten of geboortekaartjes

Als je je kennissen, klanten of relaties een persoonlijke boodschap wilt sturen, laat dan eens ansichtkaarten drukken! Gevouwen ansichtkaarten of wenskaarten kunnen natuurlijk ook dienen als zakelijke kerstkaarten of als geboortekaartjes. Verder laten mensen wel ansichtkaarten drukken als actiekaart of als stevige flyer, om uit te delen. Hoe dan ook, door zijn kleurrijke uitstraling en gemakkelijke verzending is een ansichtkaart een prima promotiemiddel.

 

Keuze uit formaten ansichtkaarten

Zoals je hieronder kunt zien, bieden wij ansichtkaarten aan in verschillende formaten. Bijvoorbeeld A4 gevouwen naar A5, maar ook kleine A6-formaat kaartjes of zelfs het carré kaartje, van nog geen 10cm in het vierkant.

 

Ansichtkaarten drukken

Wij drukken de ansichtkaarten standaard op 300 grams karton, enkelzijdig afgewerkt met een laklaag. Je hebt keuze uit enkelzijdige full-color bedrukking, of bijvoorbeeld één kant in kleur en de achterkant in zwart-wit. Maak hieronder je keuze voor ansichtkaarten op maat.

 

Speciale ansichtkaarten offerte

Wil je een andere papiersoort dan hier aangeboden? Of heb je speciale wensen wat betreft de kleuren of eventueel een preeg of stans? Neem dan contact met ons op voor een snelle offerte.

Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
maandag 02 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober