Folder laten drukken? Folders drukken begint met online drukwerk bestellen

Snel en goed folders drukken is ons vak. Bestel online voor snelle service vanuit de Amsterdamse drukkerij met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Folders drukken? Kom maar op!

Heel veel bedrijven en evenementen in en rond Amsterdam laten bij ons hun folders drukken. Ze kiezen voor onze drukkerij omdat wij hun drukwerk met alle aandacht behandelen. Als wij hun folder drukken, weten ze zeker dat het ding er fantastisch uit komt te zien.

 

Folders laten drukken en online bestellen

Niet iedereen heeft tijd of gelegenheid om even bij ons binnen lopen om folders te bestellen. Maar gelukkig gaat folders bestellen ook heel makkelijk online. Je krijgt als online klant dezelfde hoge service als de klanten in de drukkerij. Veel van die vaste klanten bestellen overigens óók steeds vaker hun folders online. Gemak dient de mens en we leveren de folder razendsnel aan huis, dus waarom niet?

 

Menukaarten en prijslijsten zijn vaak óók folders

Je staat er misschien niet bij stil, maar een prijslijst of menukaart drukken is niet wezenlijk anders dan een folder drukken. Allicht kiezen we voor een dikkere papiersoort en een vuil- en waterafstotend vernislaagje als we een menukaart drukken. En een prijslijst of catalogus kun je bijvoorbeeld als 3-luik folder drukken. Maar het blijft een één of meerdere keren gevouwen vel drukwerk en dus een 'folder'.

 

Mogen wij jouw folders drukken?

Of je nu een dun foldertje nodig hebt in een heel hoge oplage, om weg te geven of huis-aan-huis te verspreiden, of je wilt dat we een honderdtal chique menukaarten drukken, wij gaan ons uiterste best doen voor een zo mooi mogelijk resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij trots bent op je folder, menukaart of prijslijst.

 

Folders bestellen in een paar makkelijke stappen...

Je kunt folders bestellen door één voor één de keuzes op deze pagina door te lopen. Aan het einde presenteren wij je dan met een heldere offerte, die je overigens zelf weer kunt fine tunen door bijvoorbeeld de oplage of de papiersoort aan te passen. Heb je vragen of wil je iets bijzonders, met bijvoorbeeld spot finish, een specifieke papiersoort, een stans of een preeg? Bel ons dan gewoon op de zaak: 020 681 89 89. Een van onze drukwerkspecialisten helpt je graag verder.

Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
dinsdag 03 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober