Een mooie placemat met foto? Laat ons jouw unieke placemats bedrukken!

Veel horecabedrijven en bedrijfskantines laten hun eigen placemats bedrukken. Maar een placemat met foto is ook leuk voor een feest of receptie...

Placemats bedrukken voor horeca, kantine of particuliere feesten

Horecabedrijven laten placemats bedrukken met hun eigen ontwerp, een tekening, een speciale aanbieding of het menu. Ook kunnen we een placemat met foto drukken. Placemats gebruik je in plaats van een tafelkleed om de tafel schoon te houden, maar natuurlijk ook voor een vrolijke, kleurrijke uitstraling van je bedrijf. Daarnaast drukken wij wel placemats met informatie over het bedrijf of de regio, of met een kleurplaat, als welkome afleiding voor de kinderen aan tafel.

 

Placemat met foto voor particulieren

Particulieren bestellen ook wel een placemat met foto in een relatief kleine oplage, bijvoorbeeld voor een groot familiefeest, een jubileum of een receptie. Denk aan een unieke placemat voor een 25-jarig huwelijk of een bruiloft. Zo'n foto placemat geeft extra cachet aan een toch al speciale gelegenheid. Ook een placemat bedrukken in een kleine oplage? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Placemats bedrukken begint hier

Wij drukken placemats standaard op 90 grams HVO-papier op formaat A3. Oplagen voor horeca placemats beginnen al bij 1000 stuks. Al is het vaak beter om meteen flink in te slaan, want in grotere oplagen kunnen wij placemats goedkoop drukken. Gebruik het keuzeformulier hieronder.

Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
maandag 02 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober