Rolbanner of roll up banner laten drukken? Super snelle levering door eigen productie.

Rolbanner of roll up banner laten drukken? Hoge kwaliteit en supersnelle levering door eigen productie. Gebruiksklaar met luxe draagtas.

Roll up banner, rollup banner of rolbanner? Wij drukken en maken ze allemaal.

Beetje flauw natuurlijk, want roll up banner, rollup banner en rolbanner zijn verschillende namen voor hetzelfde ding: een meer dan manshoge (205 cm), staande banner op stevig doek, die je vanuit een cassette op de vloer afrolt. Handig om mee te nemen, bijvoorbeeld als display in een stand op een beurs, of als illustratie bij een presentatie.

 

Roll up banner compleet geleverd, verrassend voordelig

Wij kunnen de roll up banner goedkoop leveren, gemonteerd in roll-up systeem, klaar voor gebruik en inclusief luxe draagtas al vanaf een paar tientjes. De uiteindelijke prijs van de rolbanner hangt mede af van de breedte (85-150 cm) en het te gebruiken doek. Standaard frontlit rollup banners zijn iets goedkoper dan de zogenaamde 'blockout' rolbanners die geen licht doorlaten en die je daardoor ook met tegenlicht goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor een raam.

 

Levertijd roll up banners vanaf twee werkdagen

Het rollup banner tarief is ook afhankelijk van de gewenste levertijd. Heb je geen haast, kies dan voor de standaard levering van circa één week. Staat er meer druk op, dan is ook de spoedlevering of zelfde de superspoed-levering van je rolbanner mogelijk. Bestel je je banner vóór 10 uur 's ochtends, dan kunnen we zelfs binnen twee werkdagen leveren!

 

Roll up banner ontwerp

Wij hebben een eigen reclamestudio in huis die je kan helpen je roll-up banner te ontwerpen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Zelf doen? Maak dan gebruik van onze handige rolbanner templates, die je hier kunt downloaden:

 

Rollup Banner template 85x205cm

Rollup Banner template 100x205cm

Rollup Banner template 120x205cm

Rollup Banner template 150x205cm

Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
maandag 02 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober
Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
maandag 02 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober
€... €... €...