Sandwichborden drukken - reclameborden voor de lantaarnpaal kant-en-klaar geleverd

Wil je sandwichborden laten drukken? Wij leveren ze kant-en-klaar aan, inclusief ooggaten en bevestigingsmateriaal. Duurzame kwaliteit, snel geleverd.

Sandwichborden drukken? Gebruiksklaar geleverd, inclusief rip ties.

Als je in een bepaalde regio of wijk op een opvallende en goedkope manier reclame wilt maken, laat dan eens sandwichborden drukken! Wij leveren sandwichborden met posters aan inclusief ooggaten en rip ties (of tierips, tywraps, zipties of hoe noem je die dingen die makkelijk vast maar niet meer los gaan?). Klaar voor jouw guerilla-marketing-actie. Je kunt dus meteen beginnen met lantaarnpalen voorzien van jouw boodschap.

 

Sandwichborden kopen, makkelijk online

De makkelijkste manier om sandwichborden te kopen is ze online bij ons te bestellen. Wij kunnen sandwichborden drukken met jouw eigen ontwerp, of je ondersteunen met het maken van een opvallende promotieboodschap. Als je zelf nog geen ontwerp hebt, of je hebt andere vragen, bel ons gerust op de zaak: 020 681 89 89.

 

Lantaarnpaal borden, wat zijn de regels?

Mensen vragen ons vaak wat de regels zijn voor het plaatsen van sandwichborden rond lantaarnpalen. Daar zijn echter geen nationale afspraken over. Elke gemeente bepaalt zelf de regels en de eventuele kosten voor het plaatsen van reclameborden voor buiten. Bij sommige gemeenten mag je zonder overleg vooraf gratis sandwichborden op elke lantaarnpaal plaatsen, terwijl in de gemeente ernaast weer heel strikte regels gelden voor buitenreclame. Je kunt dus twee dingen doen. 1. Je kiest voor guerilla-marketing en bevestigt zonder voorafgaand overleg de reclameborden aan lantaarnpalen in je gemeente en neemt het risico dat je ze weer weg moet halen. 2. Je belt vooraf de gemeente om te informeren over de mogelijkheden en de kosten voor sandwichborden. Wij adviseren optie 2.

 

Laat ons je sandwichborden drukken

Als je bij ons uw sandwichborden bestelt, ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit sandwichborden tegen een scherpe prijs. Zonder extra kosten voor het aanbrengen van ooggaten en levering van bevestigingsmateriaal. De prijs is all-in dus je kunt direct aan de slag! Volg de stappen op deze pagina om je sandwichborden te bestellen.

Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
vrijdag 06 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober