Stickers drukken... zó gebeurd!

Laat je stickers drukken bij de specialist! Wij drukken gewone vinyl stickers en transparante stickers op 80 grams vinyl en werken de voorzijde af met UV-lak. Dat maakt je stickers weerbestendig en houdt de kleuren fris.

Transparante stickers

Als je transparante stickers laat drukken, let dan wel op dat je geen 'functioneel' wit in je ontwerp laat. Want alles wat wit is, wordt doorzichtig. Dus een zwart logo op een witte (en dus transparante) achtergrond wordt onzichtbaar als je de sticker op een donkere achtergrond plakt. Natuurlijk, we kúnnen wel witte inkt gebruiken, maar dan praat je over maatwerk. Daarvoor moet je even contact opnemen.

 

Papieren of vinyl stickers laten drukken?

Zoals gezegd drukken we standaard vinyl stickers. Dat zijn de meest gebruikte reclame stickers. Maar in het formulier hieronder kun je ook kiezen voor papieren stickers of zelfklevende etiketten. Bijvoorbeeld stickers voor de rug van ordners, die wij aanbieden met de juiste maat voor smalle en brede ordners. Voordeel van papieren stickers is dat je ze beter kunt beschrijven. Maar vinyl stickers hebben natuurlijk een langere levensduur, zeker buiten.

 

Stickers bestellen

Heb je genoeg gelezen en wil je stickers bestellen? Met onderstaand formulier gaat dat heel gemakkelijk. Kies het juiste formaat voor je sticker, de oplage enzovoort. Dan rolt er aan het einde een mooie offerte uit. Ze zult zien... Drukwerkstunter maakt stickers drukken goedkoop!

Speciale wensen? Neem contact op!

Oplage per ontwerp Standaard levering (excl. BTW)
maandag 02 november
Spoed levering (excl. BTW)
donderdag 29 oktober
Next day levering (excl. BTW)
woensdag 28 oktober